Έρωτας, ομορφιά και παράδοση στο γάμο της Πέννυς και του David Reviewed by Momizat on . Την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους έζησαν η Πέννυ και ο David . Για πολλούς ανθρώπους η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα , έτσι λοιπόν , η  Πέννυ Καρανάσιου που ζει Την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους έζησαν η Πέννυ και ο David . Για πολλούς ανθρώπους η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα , έτσι λοιπόν , η  Πέννυ Καρανάσιου που ζει Rating: 0

Έρωτας, ομορφιά και παράδοση στο γάμο της Πέννυς και του David

Έρωτας, ομορφιά και παράδοση στο γάμο της Πέννυς και του David

Την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους έζησαν η Πέννυ και ο David . Για πολλούς ανθρώπους η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα , έτσι λοιπόν , η  Πέννυ Καρανάσιου που ζει μόνιμα στο Εδιμβούργο μία πολύ ελκυστική και με φυσική -Τρικαλινή- ομορφιά νύφη παντρεύτηκε τον David Delargy που φόρεσε την ημέρα του γάμου την παραδοσιακή φούστα των Σκοτσέζων ανδρών. Η γαμήλια τελετή έγινε  παρουσία αρκετών συγγενών και φίλων, οι οποίοι τους ευχήθηκαν βίο ανθόσπαρτο και κάθε ευτυχία στη νέα τους ζωή! 

H Πέννυ Καρανάσιου δραστηριοποιείται επαγγελματικά  στην Ελλάδα και  το εξωτερικο [ διαθέτει 14 γραφεία ] και το ταξίδι Εδιμβούργο – Τρίκαλα γίνεται  πολύ συχνά . 

Να ζήσετε  πάντα ευτυχισμένοι!!!!

 

peny-a

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή