Έσβησε μόλις στα 49 του χρόνια ο Θανάσης Τάσης.  Reviewed by Momizat on .   Ήταν πάντα εκεί, στα παιχνίδια του Καστρακίου. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα, έκοβε και τα εισιτήρια των αγώνων και στην συνέχεια παρακολουθούσε τ   Ήταν πάντα εκεί, στα παιχνίδια του Καστρακίου. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα, έκοβε και τα εισιτήρια των αγώνων και στην συνέχεια παρακολουθούσε τ Rating: 0

Έσβησε μόλις στα 49 του χρόνια ο Θανάσης Τάσης. 

Έσβησε μόλις στα 49 του χρόνια ο Θανάσης Τάσης. 

 

Ήταν πάντα εκεί, στα παιχνίδια του Καστρακίου. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα, έκοβε και τα εισιτήρια των αγώνων και στην συνέχεια παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα. Το ίδιο έκανε και το απόγευμα του Σαββάτου, στο ντέρμπι με τα Μετέωρα. Κατά την διάρκεια του αγώνα ένιωσε αδιαθεσία αλλά θεωρώντας πως είναι κάτι παροδικό έμεινε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι. Πήγε στο σπίτι του, η δυσφορία αυξανόταν και μέχρι να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας έφυγε απο την ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του (είχε δύο παιδιά) και όλο το Καστράκι.

Ο Θανάσης εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας και ήταν φανατικός φίλαθλος και του Ολυμπιακού. Στην φωτό εικονίζεται με τον Γιώργο Πρίντεζη στην πρόσφατη επίσκεψη του Ολυμπιακού στα Τρίκαλα.

Η κηδεία του Θανάση Τάση έγινε το μεσημέρι απο τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στο Καστράκι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή