Έσφαξαν αγελάδα και έφυγαν με το κρέας! Reviewed by Momizat on . Δεν δίστασαν να παραβιάσουν στάβλο, να σφάξουν μια αγελάδα και να φύγουν με το κρέας! Το πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε σε στάβλο στο ορεινό Διάσελο του δήμ Δεν δίστασαν να παραβιάσουν στάβλο, να σφάξουν μια αγελάδα και να φύγουν με το κρέας! Το πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε σε στάβλο στο ορεινό Διάσελο του δήμ Rating: 0

Έσφαξαν αγελάδα και έφυγαν με το κρέας!

Έσφαξαν αγελάδα και έφυγαν με το κρέας!

Δεν δίστασαν να παραβιάσουν στάβλο, να σφάξουν μια αγελάδα και να φύγουν με το κρέας!
Το πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε σε στάβλο στο ορεινό Διάσελο του δήμου Φακαδόνας και έγινε αντιληπτό, όταν ο κτηνοτρόφος πήγε στο στάβλο για τις καθημερινές του δουλειές και δεν πίστευε στα μάτια του, αντικρίζοντας τι είχε συμβεί.
Τα ξημερώματα -όπως εκτιμάται- άγνωστοι και μάλλον «γνώστες» του αντικειμένου, αφού πρώτα παραβίασαν τον στάβλο, στην συνέχεια «έστησαν» ένα πρόχειρο …σφαγείο, τεμαχίζοντας αγελάδα 400 κιλών. Αφού πήραν το κρέας και άφησαν ότι δεν τους άρεσε, έγιναν καπνός χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Ο κτηνοτρόφος,  μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που του συνέβη, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

krinitrikalon.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή