«Έσωσε την παρτίδα» ο Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Χρειάστηκαν μόλις 17 λεπτά για να καλυφθούν οι πόροι του Εξοικονομώ για τη Θεσσαλία. Μηχανικοί και ιδιοκτήτες βράζουν από την οργή, και δικαιολογημένα αφού με κ Χρειάστηκαν μόλις 17 λεπτά για να καλυφθούν οι πόροι του Εξοικονομώ για τη Θεσσαλία. Μηχανικοί και ιδιοκτήτες βράζουν από την οργή, και δικαιολογημένα αφού με κ Rating: 0

«Έσωσε την παρτίδα» ο Σκρέκας

«Έσωσε την παρτίδα» ο Σκρέκας

Χρειάστηκαν μόλις 17 λεπτά για να καλυφθούν οι πόροι του Εξοικονομώ για τη Θεσσαλία. Μηχανικοί και ιδιοκτήτες βράζουν από την οργή, και δικαιολογημένα αφού με κριτήριο την ταχύτητα και τον αυστηρό χρονικό περιορισμό δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν.

«Καζάνι που βράζει» ο τεχνικός κόσμος και στα Τρίκαλα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την απαράδεκτη διαδικασία ο Τρικαλινός υπουργός Κώστας Σκρέκας την παρέλαβε “προίκα” από τον προκάτοχο του Κωστή Χατζηδάκη.

Η κυβέρνηση θα έμπαινε σε περιπέτειες με τις έντονες διαμαρτυρίες μηχανικών και ιδιοκτητών .

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αστραπιαία λειτούργησαν τα ανατακλαστικά του Κώστα Σκρέκα ο οποίος την ίδια ώρα δεσμεύτηκε για το “νέο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» με νέα περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια” αναγνωρίζοντας τις «ανεπάρκειες του τρέχοντος Προγράμματος “Εξοικονομώ-Αυτονομώ”».

Ίδωμεν

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή