Έτοιμη η παραλία… στο Γαρδίκι Reviewed by Momizat on . Ενα << έργο>> που το ζητούσαν χρόνια μικροί και μεγάλοι έγινε πραγματικότητα. To Κοινοτικό Συμβούλιο ευχαριστεί την Περιφερεια Θεσσαλίας και ιδιαίτε Ενα << έργο>> που το ζητούσαν χρόνια μικροί και μεγάλοι έγινε πραγματικότητα. To Κοινοτικό Συμβούλιο ευχαριστεί την Περιφερεια Θεσσαλίας και ιδιαίτε Rating: 0

Έτοιμη η παραλία… στο Γαρδίκι

Έτοιμη η παραλία… στο Γαρδίκι

Ενα << έργο>> που το ζητούσαν χρόνια μικροί και μεγάλοι έγινε πραγματικότητα. To Κοινοτικό Συμβούλιο ευχαριστεί την Περιφερεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Μιχαλάκη Χρήστο για την άμεση αποστολή των μηχανημάτων για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Ενα μεγάλο επίσης ευχαριστώ απευθύνουν στον Αντιδήμαρχο κ.Κώστα Ουτρα και για τα δικά του μηχανήματα που έστειλε καθώς και για την δωρεά των ειδών παραλίας (παιχνίδια καρέκλες ,ομπρέλες κλπ))

Σχόλια (4)

 • GARDIKI BEACH..

  Μπράβο στους Γαρδικιώτες που φέρανε θάλασσα στα βουνά…Κάθε Σαββατοκύριακο βλέπω όλους τους famous Γαρδικιώτες να φορτώνουν το πόρτ μπαγκάζ με ψάθες,ομπρέλες,βατραχοπέδιλα και κουβαδάκια και “καρφί” για Gardiki beach..

  Απάντηση
 • XX

  Γραψτε: 16/8 θα κάνουν γελάδια μπάνιο μέσα…..

  Απάντηση
  • Jim Riflevinegar

   Και μετά τα γελάδια θα πάνε, ως συνήθως, για ηλιοθεραπεία στην γέφυρα Αλεξίου.
   Εδώ που τα λέμε, το έργο(έστω) είναι θετικό. Εάν προχωρήσει, με σεβασμό πάντα στο υπέροχο τοπίο, θα έχει θετικά αποτελέσματα. Ας θυμηθούμε το χιονοδρομικό, που άλλαξε τον ρουν της Ιστορίας του ορεινού μας όγκου.Είχε και εκεί αντιδράσεις(σύνηθες αυτό), είχε εισαγγελείς, είχε, είχε. Μετά, που έπεσε …έρωτας(και ανοίξανε μπουκάλια) το βούλωσαν(επίσης σύνηθες).
   Αλλά, αυτοί …είμεθα.

   Απάντηση
   • ΣΧΟΛΙΟ

    Έτσι ακριβώς! Και το 2ο χιονοδρομικό σε υψηλότερο υψόμετρο το σταματήσανε και τώρα παραπονιούνται γιατί δεν έχουν κίνηση στο μικρό χιονοδρομικό και τουρίστες, χωρίς χιόνια εκεί…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας