«Έτος Τσιτσάνη 2015» – σήμερα Τρίτη η πρώτη μεγάλη συναυλία Reviewed by Momizat on . Στο πνευματικό Κέντρο της πόλης μας σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη συναυλία στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Έτος Τσιτσάνη 2015». Στο πρόγραμμα της σ Στο πνευματικό Κέντρο της πόλης μας σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη συναυλία στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Έτος Τσιτσάνη 2015». Στο πρόγραμμα της σ Rating: 0

«Έτος Τσιτσάνη 2015» – σήμερα Τρίτη η πρώτη μεγάλη συναυλία

Tsitsanis b

Στο πνευματικό Κέντρο της πόλης μας σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη συναυλία στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Έτος Τσιτσάνη 2015».

Στο πρόγραμμα της συναυλίας με ερμηνευτές τον Γιάννη Κότσιρα, τη Λιζέτα Καλημέρη και την Ευτυχία Μητρίτσα , η ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» θα παρουσιάσει ένα απάνθισμα από τα σπουδαιότερα τραγούδια του Τσιτσάνη .

Του δημιουργού που σαν πιστός εργάτης σχεδόν 50 χρόνια πάνω στο σανίδι του πάλκου χωρίς να τα θέλει όλα δικά του πήρε τις χαρές και τις λύπες των ανθρώπων και τις έκανε τραγούδια , που παρά τα χρόνια που πέρασαν παραμένουν βαθιά ριζωμένα στο νου και την καρδιά του λαού μας.

Η εκδήλωση είναι η πρώτη από μια σειρά συναυλιών , συνεδρίων, εκθέσεων και παρουσιάσεων που γίνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Τσιτσάνη και σκοπό έχουν να αναδείξουν το έργο και την προσφορά του σπουδαίου Τρικαλινού δημιουργού στον Ελληνικό πολιτισμό.
Η συναυλία θα αρχίσει στις 8 μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Tsitsanis

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή