Έφτασαν στα Τέμπτη οι αγρότες Reviewed by Momizat on . Τα τρακτέρ μόλις έφτασαν στις σήραγγες Τεμπών. Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι στο πλαίσιο της απόφασης που έχουν πάρει για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, Τα τρακτέρ μόλις έφτασαν στις σήραγγες Τεμπών. Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι στο πλαίσιο της απόφασης που έχουν πάρει για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, Rating: 0

Έφτασαν στα Τέμπτη οι αγρότες

Έφτασαν στα Τέμπτη οι αγρότες
Τα τρακτέρ μόλις έφτασαν στις σήραγγες Τεμπών.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι στο πλαίσιο της απόφασης που έχουν πάρει για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, να αποκλείσουν τις σήραγγες της νέας εθνικής οδού των Τεμπών.

Την πρόθεση της Αστυνομίας να μην επιτρέψει τα αγροτικά μηχανήματα από το κομβόι του μπλόκου της Νίκαιας να φτάσουν στις σήραγγες των Τεμπών, προκειμένου να μην αποκλείσουν την εθνική οδό στο ύψος αυτό, εξέφρασε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής της Θεσσαλίας Βασίλης Καραπιπέρης σε διάλογο που είχε με τους αγρότες. Οι αγρότες όμως δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στις σήραγγες της νέας εθνικής οδού των Τεμπών, στο πλαίσιο της απόφασης που έχουν πάρει για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή