Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Διβάνης Reviewed by Momizat on . Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ένας από τους μεγάλους και τελευταίους Τρικαλινούς βιομηχάνους (είχε μεγαλουργήσει στην τυροκομία) Αλέξανδρος Διβάνης. Κηδεύε Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ένας από τους μεγάλους και τελευταίους Τρικαλινούς βιομηχάνους (είχε μεγαλουργήσει στην τυροκομία) Αλέξανδρος Διβάνης. Κηδεύε Rating: 0

Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Διβάνης

Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Διβάνης

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ένας από τους μεγάλους και τελευταίους Τρικαλινούς βιομηχάνους (είχε μεγαλουργήσει στην τυροκομία) Αλέξανδρος Διβάνης.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΑΛ. ΔΙΒΑΝΗΣ

Κηδεύεται την Κυριακή 28 – 8 – 2016  και  ώρα 11.30π.μ. , εκ της οικίας της οικογένειας, Βύρωνος 21 , στον  Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία Διβάνη, τα παιδιά του Αθηνά και Στέφανο Ζαούτσο, Γεωργία και Νίκο Ζουρμπάνο, Δήμητρα Διβάνη, εγγόνια και αδέλφια.

Η σορός θα μεταφερθεί στην οικία Βύρωνος 21 , την Κυριακή 28-8-2016 και ώρα 9.00π.μ.. Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄Νεκροταφείου Τρικάλων. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή