Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Στέλιος Ντιροκάλτσης Reviewed by Momizat on . Πέθανε ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ιστορικής αλλαντοβιομηχανίας Diro, ο τρικαλινός Στέλιος Ντιροκάλτσης. Ο τρικαλινός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκ Πέθανε ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ιστορικής αλλαντοβιομηχανίας Diro, ο τρικαλινός Στέλιος Ντιροκάλτσης. Ο τρικαλινός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκ Rating: 0

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Στέλιος Ντιροκάλτσης

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Στέλιος Ντιροκάλτσης

Πέθανε ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ιστορικής αλλαντοβιομηχανίας Diro, ο τρικαλινός Στέλιος Ντιροκάλτσης. Ο τρικαλινός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στο εξοχικό της οικογένειας στη Σκιάθο. Διατέλεσε μέλος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τρικαλινή κοινωνία.

Η ιστορία Diro ξεκίνησε το 1938, στα Τρίκαλα και σε ένα μικρό εργαστήρι χωρίς φίρμα. Η βιομηχανία κρέατος πέρασε στα παιδιά (Βάιο και Στέλιο), με τον διακριτικό τίτλο Diro και προσέφερε στον καταναλωτή δεκάδες είδη αλλαντικών – κονσερβών και κρεατοσκευασμάτων τα οποία παρασκευάζονταν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι οποίες βρίσκονται στο 8ο χιλιόμετρο Τρικάλων-Καλαμπάκας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή