Έφυγε από τη ζωή ο Tρικαλινός γιατρός Νίκος Αμερίδης Reviewed by Momizat on . Έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή ο γνωστός συνταξιούχος ορθοπεδικός γιατρός, του Νοσοκομείου Τρικαλων Νίκος Αμερίδης. Ο γιατρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημ Έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή ο γνωστός συνταξιούχος ορθοπεδικός γιατρός, του Νοσοκομείου Τρικαλων Νίκος Αμερίδης. Ο γιατρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημ Rating: 0

Έφυγε από τη ζωή ο Tρικαλινός γιατρός Νίκος Αμερίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Tρικαλινός γιατρός Νίκος Αμερίδης

Έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή ο γνωστός συνταξιούχος ορθοπεδικός γιατρός, του Νοσοκομείου Τρικαλων Νίκος Αμερίδης.

Ο γιατρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με πάθηση που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου υπηρέτησε πιστά επί χρόνια, χαρίζοντας χαμόγελα αποκατάστασης της υγείας σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Κηδεύεται  το Σάββατο 11 – 3 – 2017  και ώρα 1.00μ.μ.,  στον  Ιερό  Ναό  Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Κυριακή Αμερίδου, τα παιδιά του Ιωάννα Αμερίδου και Νικόδημο Κριτσωτάκη, Ελισσάβετ Αμερίδου, Ευστάθιο Αμερίδη, αδέλφια και ανίψια.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων  Τρικάλων , το Σάββατο 11 – 3 – 2017  και ώρα 12η μεσημβρινή. Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή