Έφυγε από τη ζωή ο 49χρονος Φαρκαδόνιος μαιευτήρας – γυναικολόγος Νεκτάριος Χαλβαντζάς Reviewed by Momizat on . Μετά από πολυήμερη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό ο 49χρονος από την Φαρκαδόνα μαιευτήρας – γυναικολόγος Νεκτάριος Χαλβαντζάς κατέληξε, με τον θάνατό του να σκο Μετά από πολυήμερη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό ο 49χρονος από την Φαρκαδόνα μαιευτήρας – γυναικολόγος Νεκτάριος Χαλβαντζάς κατέληξε, με τον θάνατό του να σκο Rating: 0

Έφυγε από τη ζωή ο 49χρονος Φαρκαδόνιος μαιευτήρας – γυναικολόγος Νεκτάριος Χαλβαντζάς

Έφυγε από τη ζωή ο 49χρονος Φαρκαδόνιος  μαιευτήρας – γυναικολόγος Νεκτάριος Χαλβαντζάς

Μετά από πολυήμερη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό ο 49χρονος από την Φαρκαδόνα μαιευτήρας – γυναικολόγος Νεκτάριος Χαλβαντζάς κατέληξε, με τον θάνατό του να σκορπίζει θλίψη.

Σε δήλωση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου επισημαίνονται τα εξής:

«Με αφορμή τον θάνατο του 49χρονου συναδέλφου μαιευτήρα-γυναικολόγου Νεκτάριου Χαλβαντζά από κορωνοϊό, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους  συγγενείς και φίλους του.

Παράλληλα ευχόμαστε σε όλους του γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπούς εργαζόμενους στις δομές Υγείας που νοσούν ή είναι απλά θετικοί από τον COVID-19, γρήγορη ανάρρωση και ομαλή επάνοδο στα καθήκοντά τους, που δεν είναι άλλα από την μάχη για τη σωτηρία των συμπολιτών μας.

Ο υγειονομικός κλάδος μετρά αυτή τη στιγμή σημαντικές απώλειες, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά ολόκληρο το σύστημα Υγείας ενώ παράλληλα επαυξάνει  την ευθύνη της Πολιτείας για ενίσχυσή του σε όλα τα επίπεδα: προσλήψεις μόνιμου προσωπικού – υλικά –σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός–οργάνωση ΠΦΥ  – κτηριακή αναβάθμιση.

Επιπρόσθετα αυξάνει την ευθύνη των συμπολιτών μας για αυτοπεριορισμό και αυστηρή τήρηση των προστατευτικών και περιοριστικών μέτρων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή