Έφυγε από τη ζωή στα 49 της χρόνια η Μαριάννα Kαλογήρου – Ντάκου Reviewed by Momizat on . Σε ηλικία 49 ετών έφυγε από την ζωή η Μαριάννα Καλογήρου σύζυγος του Δημοσιογράφου Κώστα Ντάκου, δίνοντας γενναία πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Η εκλιπούσα Σε ηλικία 49 ετών έφυγε από την ζωή η Μαριάννα Καλογήρου σύζυγος του Δημοσιογράφου Κώστα Ντάκου, δίνοντας γενναία πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Η εκλιπούσα Rating: 0

Έφυγε από τη ζωή στα 49 της χρόνια η Μαριάννα Kαλογήρου – Ντάκου

Έφυγε από τη ζωή στα 49 της χρόνια η Μαριάννα Kαλογήρου – Ντάκου

Σε ηλικία 49 ετών έφυγε από την ζωή η Μαριάννα Καλογήρου σύζυγος του Δημοσιογράφου Κώστα Ντάκου, δίνοντας γενναία πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω εκτός από τον σύζυγό της, την κόρη της Αριάδνη και τον γιο της Βασίλη, τους γονείς της Βασίλη και Κωνσταντινιά, την αδελφή της Ευαγγελία, τον γαμπρό της Σταύρο Κλινάκη, τον ανιψιό της  Αντώνη και τον κουνιάδο της Σωτήρη Ντάκο.

Η σορός της εκλιπούσας, θα μεταφερθεί στην οικία της  (Λούρου 4 –Πύργος) αύριο στις 10 το πρωί και η νεκρώσιμος ακολουθία, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πύργου Τρικάλων στις 3 το μεσημέρι.

Από τους οικείους της ζητείται αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και στο Σύλλογο «Φλόγα».
Την τελετή της κηδείας επιμελείται το γραφείο κηδειών «Τζέλης».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή