Έφυγε η ηθοποιός Σάσα Καστούρα Reviewed by Momizat on . Πέθανε σε ηλικία 74 ετών η γνωστή ηθοποιός από τις ελληνικές ταινίες αλλά και από το παλιό επιτυχημένο σήριαλ  "Η Γειτονιά μας", Σάσα Καστούρα. Η γνωστή ηθοποιό Πέθανε σε ηλικία 74 ετών η γνωστή ηθοποιός από τις ελληνικές ταινίες αλλά και από το παλιό επιτυχημένο σήριαλ  "Η Γειτονιά μας", Σάσα Καστούρα. Η γνωστή ηθοποιό Rating: 0

Έφυγε η ηθοποιός Σάσα Καστούρα

Έφυγε η ηθοποιός Σάσα Καστούρα

Πέθανε σε ηλικία 74 ετών η γνωστή ηθοποιός από τις ελληνικές ταινίες αλλά και από το παλιό επιτυχημένο σήριαλ  “Η Γειτονιά μας”, Σάσα Καστούρα. Η γνωστή ηθοποιός, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1940 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1962. Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και ελληνικές ταινίες ενώ έγινε γνωστή στο κοινό με τον ρόλο της στο δημοφιλές σήριαλ της κρατικής τηλεόρασης “Η  γειτονιά μας”. Ήταν μέλος του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής το 1993 και το 1996.

sasa_koustoura1

Η κηδεία της ηθοποιού όπως μας ενημέρωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, θα γίνει σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Δείτε απόσπασμα από την συμμετοχή της στην ταινία “Καλώς ήλθες το δολάριο” δίπλα στον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Πηγή: koutipandoras.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή