"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

“Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή η 47χρονη Βίκυ Γκούμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή  η γνωστή συμπολίτισσα Βίκυ Γκούμα δημοτική υπάλληλος και   σύζυγος του Μίλτου Μασούρα  υπάλλήλου της Εθνικής Τράπεζας στη Φαρκαδόνα .

Η άτυχη γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και ο πρόωρος θάνατός της σκόρπισε απαρηγόρητο θρήνο στην οικογένεια, στους συγγενείς, φίλους και γνωστούς της.

Η άτυχη γυναίκα, που εργαζόταν στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων, υπέστη καρδιακή ανακοπή σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Απευθύνουμε στην οικογένεια της εκλιπούσας  τα θερμά μας συλληπητήρια. 

 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Βαθύτατη θλίψη στην οικογένεια του Δήμου Τρικκαίων. Ο αδόκητος χαμός της Βίκυς Γκούμα σε ηλικία μόλις 47 ετών, βύθισε στο πένθος τους εργαζόμενους, όλο τον Δήμο και τη συγκλονισμένη τρικαλινή κοινωνία. Εκ μέρους του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σε μήνυμά του τονίζει ότι ως εργαζόμενη αρχικώς στη ΔΕΚΑ από το 2002 και στον Δήμο στη συνέχεια, «ήταν υπόδειγμα εργαζόμενης, με την οποία είχαμε άψογη συνεργασία. Οι τρικαλινοί βλέπαμε τη Βίκυ πρώτη, μόλις εισερχόμασταν στο Δημαρχείο, καθώς εργαζόταν στο Πρωτόκολλο του Δήμου μας. Εργαζόταν με ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια, εξυπηρετώντας τους συμπολίτες μας, ανταποκρινόμενη πλήρως στα καθήκοντά της. Εύχομαι ολόψυχα θερμότατα συλλυπητήρια στον σύζυγό της Μίλτο, τα παιδιά της και στους οικείους της»..

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης