Έφυγε ο «μάγκας» Reviewed by Momizat on . Μάγκες «έφυγε» ο Γιώργος, τελείωσε! Νέα θλίψη στην Οιχαλία και στην Ομογένεια ήρθε να προκαλέσει ο ξαφνικός χαμός του Γιώργου Λακόπουλου, έναν άνθρωπο ζωντανό, Μάγκες «έφυγε» ο Γιώργος, τελείωσε! Νέα θλίψη στην Οιχαλία και στην Ομογένεια ήρθε να προκαλέσει ο ξαφνικός χαμός του Γιώργου Λακόπουλου, έναν άνθρωπο ζωντανό, Rating: 0

Έφυγε ο «μάγκας»

Έφυγε ο «μάγκας»

Μάγκες «έφυγε» ο Γιώργος, τελείωσε! Νέα θλίψη στην Οιχαλία και στην Ομογένεια ήρθε να προκαλέσει ο ξαφνικός χαμός του Γιώργου Λακόπουλου, έναν άνθρωπο ζωντανό, χαμογελαστό και περήφανο!

Ο Γιώργος για αρκετά χρόνια έδινε την δικιά του γενναία μάχη κόντρα στο ηπατικά πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Τον τελευταίο καιρό όμως η νεφρική ανεπάρκεια επιβάρυνε τον οργανισμό του αλλά στους οικείους και σε όλους μας μοίραζε πάντα ένα λαμπερό χαμόγελο. Έτσι ήταν ο Γιώργος γούσταρε την ζωή και την γευόταν σε κάθε ανάσα του.

Χθες βράδυ μετά από σύντομη νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας έμελε να αφήσει την τελευταία του πνοή περνώντας στην αιωνιότητα σε ηλικία μόλις 55 χρονών. Ένα αποτέλεσμα μοιραίο για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να τον απολαύσουμε.

Η σορός του θα μεταφερθεί κατά τα τέλη της εβδομάδος στην γενέτειρά του την Οιχαλία που τόσο όμορφα θα τον αγκαλιάζει για πάντα.

Καλό ταξίδι Γιώργαρε!!!

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή