"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

“Έφυγε” σε ηλικία 62 ετών ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Γκουντόπουλος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Γκουντόπουλος βυθίζοντας στο πένθος τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού.
Επί 12 χρόνια, από το 1997 έως το 2009, εκλεγόταν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, ενώ είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και το 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής.
Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Βάσω και δύο κόρες.

Η εξόδιος ακολουθία του Δημητρίου Γκουντόπουλου θα τελεστεί αύριο Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λάρισα.

Σε ψήφισμα της η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λάρισας αναφέρει τα εξής:

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λάρισας συνήλθε την 17η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή την αναγγελία του ξαφνικού θανάτου του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας και τέως Γ΄ Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε., Δημήτριου Γκουντόπουλου, και αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του στην επιχειρηματικότητα τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:
1. Να ενημερωθούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου
2. Να παραστεί σύσσωμο το ΔιοικητικόΣυμβούλιο στην κηδεία του εκλιπόντος και να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
3. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό (500,00 ευρώ) σε κοινωφελές ίδρυμα.
4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εκλιπόντος, στη συνεδρίαση του αμέσως επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
5. Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στοντοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης