Έφυγε” στα 89 του ο μεγάλος ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος Reviewed by Momizat on . O γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤμε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12.00 στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Γεννημένος στ O γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤμε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12.00 στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Γεννημένος στ Rating: 0

Έφυγε” στα 89 του ο μεγάλος ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος

Έφυγε” στα 89 του ο μεγάλος ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος

O γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤμε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12.00 στο νεκροταφείο του Ζωγράφου.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 22 Απριλίου του 1927 οΓιάννης Μιχαλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως εκφωνητής του ραδιοφώνου, αλλά στην πορεία τον κέρδισε η υποκριτική. Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «Αχ αυτή η γυναίκα μου» «’Ανθρωπος για όλες τις δουλειές» και «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα», ενώ στην τηλεόραση έπαιξε σε πολλές σειρές, με πιο γνωστή το «Ορκιστείτε παρακαλώ» της δεκαετίας του 1980, όπου κρατούσε τον ρόλο του δικαστή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή