Έχασε τη μάχη 8χρονο αγόρι μετά από τροχαίο στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on .   Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 8χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου στην συνοικία του Αγίου Παντελεήμονα στ   Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 8χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου στην συνοικία του Αγίου Παντελεήμονα στ Rating: 0

Έχασε τη μάχη 8χρονο αγόρι μετά από τροχαίο στην Καρδίτσα

Έχασε τη μάχη 8χρονο αγόρι μετά από τροχαίο στην Καρδίτσα

 

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 8χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου στην συνοικία του Αγίου Παντελεήμονα στην Καρδίτσα.

Ο 8χρονος είχε μεταφερθεί λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων από το Νοσοκομείο Καρδίτσας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ωστόσο τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε στάθηκαν μοιραία.

Από πρόσωπο του άμεσου συγγενικού του κύκλου ενημερωθήκαμε ότι ο 8χρονος απεβίωσε τις πρώτες πρωινές της Πέμπτης στην Εντατική Μονάδα του Πανεπιστημιακού και ενώ είχε ολοκληρωθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα το εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη.

Θυμίζουμε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν παρασύρθηκε στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος άνδρας και ενώ έπαιζε με το ποδήλατό του στην συνοικία του Αγίου Παντελεήμονα.

ΠΗΓΗ: KarditsaLive.Net

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή