"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

Έχουν άποψη τα Τρικαλινά κομματικά στελέχη, για την ανάπτυξη του νομού ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μονοπώλησαν την επικαιρότητα στα τοπικά ΜΜΕ το προηγούμενο διάστημα, οι διαδικασίες για την ανάδειξη των συλλογικών οργάνων στα κόμματα εξουσίας της χώρας.


Βέβαια το πως αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία και τη ζύμωση ιδεών τα επιτελεία των αστικών παρατάξεων, είναι μια πονεμένη ιστορία αλλά παρ` όλα αυτά πολλοί Τρικαλινοί σύνεδροι εντάχθηκαν στις αρχηγικές λίστες και “πέτυχαν” την εκλογή τους.


Το ζήτημα βέβαια που προκύπτει μετά τους πανηγυρισμούς για τις προσωπικές τους επιτυχίες είναι, διαθέτουν άποψη και πρόταση τα κομματικά αυτά στελέχη για για την ανάπτυξη του νομού ;


Πως για παράδειγμα θα διεκδικήσουμε συλλογικά την ολοκλήρωση του Οδικού Άξονα 30, που τμήμα του θα συνδέσει τα Τρίκαλα με την Άρτα και αποτελεί έργο πνοής για τη περιοχή μας ;


Κι αυτό γιατί δυστυχώς, εκτός της προ 14 μηνών παρέμβασης της τοπικής Βουλευτού κ. Κατερίνας Παπακώστα στον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών για το θέμα, κανένα άλλο δημόσιο πρόσωπο η φορέας τα τελευταία χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε για το τόσο σημαντικό αυτό έργο για την ανάπτυξη του νομού.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης