Έχουν βγει τα μαχαίρια στα Τρικαλινά ΜΜΕ Reviewed by Momizat on . Στα χαρακώματα και σε θέσεις μάχης βρίσκονται το τελευταίο διάστημα τα τοπικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας η πολεμώντας υποψηφίους ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου. Έτσι εν ό Στα χαρακώματα και σε θέσεις μάχης βρίσκονται το τελευταίο διάστημα τα τοπικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας η πολεμώντας υποψηφίους ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου. Έτσι εν ό Rating: 0

Έχουν βγει τα μαχαίρια στα Τρικαλινά ΜΜΕ

Έχουν βγει τα μαχαίρια στα Τρικαλινά ΜΜΕ

Στα χαρακώματα και σε θέσεις μάχης βρίσκονται το τελευταίο διάστημα τα τοπικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας η πολεμώντας υποψηφίους ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου.

Έτσι εν όψει των πρόωρων κατά πως φαίνεται εκλογών του Σεπτεμβρίου, τα πληκτρολόγια και τα μικρόφωνα αποτελούν πια τα όπλα στη μάχη που δίνουν οι “δημοσιογράφοι” για να νικήσει ο εκλεκτός τους η να καταβαραθρωθεί ο πελάτης – πολιτευτής που δεν τους προτίμησε.

Βλέπετε τα ΜΜΕ στη περιοχή μας είναι υπερβολικά πολλά, η “αγορά” μικρή και η οικονομική κρίση κάνει τον ανταγωνισμό αδυσώπητο.

Σίγουρο είναι, ότι μέχρι τις εκλογές θα δούμε πολλά ευτράπελα κι ακόμη περισσότερα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Χαμένοι από από όλη αυτή τη νοσηρή πραγματικότητα θα είναι εν τέλει, ο δημόσιος βίος της περιοχής και η τοπική κοινωνία που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια επιβραβεύει ανάλογες πρακτικές.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

  • Δε μου ..... δε σε παίζω!

    Πολύ καλά το τοποθετείς. Μάχη που δίνουν οι “δημοσιογράφοι” για να νικήσει ή το αντίθετο ο “πελάτης”. Ήδη είδαμε πολλά ευτράπελα και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να καταγράψουμε τα γεγονότα, εμείς οι “αδαείς” και χαχόλοι, όπως μας θεωρούν οι “δημοσιογράφοι”? Βγαίνει ο ένας σ΄ένα ραδιόφωνο, ( να μην εξαιρούμε και τα σάιτ, εφημερίδες κλπ κλπ), θυμώνει ο άλλος, και σταματάει να τον προμοτάρει. δηλ, ααα έτσι είσαι? κι εγώ δε σε ξαναπαίζω! Και γιατί όλο αυτό? Ο νοών νοεί το! Και να μην αναφέρω πλείστα όσα παραδείγματα. Και να φανταστείς δε σφίξανε ακόμη- επίσημα- τα πράγματα. Ε ρε τι έχουμε να δούμε ( μαλλιοτραβήγματα) τι έχουμε ν ακούσουμε! Καλά δε συζητάμε για το δημόσιο βίο!!Δε συζητάμε για τα προγράμματα! Πασαρέλα τελικά έχει καταντήσει το πράγμα

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας