Ήθος, Αξιοπρέπεια και Προοπτική στηρίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Πύλης Reviewed by Momizat on . Με κάθε τρόπο εκφράζουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Κώστα Κουφογάζου οι κάτοικοι του Δήμου Πύλης. Ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο βρίσκε Με κάθε τρόπο εκφράζουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Κώστα Κουφογάζου οι κάτοικοι του Δήμου Πύλης. Ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο βρίσκε Rating: 0

Ήθος, Αξιοπρέπεια και Προοπτική στηρίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Πύλης

Ήθος, Αξιοπρέπεια και Προοπτική στηρίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Πύλης

Με κάθε τρόπο εκφράζουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Κώστα Κουφογάζου οι κάτοικοι του Δήμου Πύλης. Ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο βρίσκεται καθημερινά κοντά στους πολίτες, αφουγκράζεται τις αγωνίες τους για το αύριο και εγγυάται για τις λύσεις της επόμενης μέρας.

Ο Κώστας Κουφογάζος και οι αξιόλογοι συνεργάτες του, υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» επισκέφθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 12 Μαΐου το Ελευθεροχώρι και την Πιαλεία. Την Τρίτη 13 Μαΐου το πρωί περιόδευσαν στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Προκοπίου, Καλογήρων & Βροντερού. Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Λυγαριάς & Πηγής.

Η υποδοχή των κατοίκων ήταν πραγματικά συγκινητική, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του Δημάρχου την προσφορά του προς τους δημότες τα τελευταία χρόνια. Ο Δήμαρχος Πύλης με τον μεστό και ρεαλιστικό του λόγο χωρίς ακάλυπτες υποσχέσεις εγγυάται την ισόρροπη διαχείριση του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι επισκέψεις του Δημάρχου Κώστα Κουφογάζου συνεχίζονται και την Πέμπτη 15 Μαΐου με σταθμό τους Γόμφους (08:30μ.μ.) και το Παλαιομονάστηρο (09:30μ.μ.).

Η κεντρική ομιλία του Κώστα Κουφογάζου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου και ώρα 08:30μ.μ. έμπροσθεν του εκλογικού κέντρου στην Πύλη.

kouf_xwria2 kouf_xwria1 kouf_xwria3 kouf_xwria4 kouf_xwria5 kouf_xwria6 kouf_xwria7 kouf_xwria8 kouf_xwria9

 

Αφήστε το σχόλιο σας