"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ήλιος και ζέστη – Τους 34 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Nikolakis

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά οι οποίες ενδέχεται να δώσουν λίγους όμβρους στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 16 Μαΐου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 30 στην Ήπειρο, από 12 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 30 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 15 έως 27 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα θα αυξηθούν, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης