Ήρθαν τα άγρια…στο Δήμο Πύλης Reviewed by Momizat on . "Σημαίες ευκαιρίας" λέγονται στο δημόσιο βίο οι περιφερόμενοι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί, που τους έλκει πάντα η εξουσία. Προκαλούσαν διαχρονικά το κοινό αίσ "Σημαίες ευκαιρίας" λέγονται στο δημόσιο βίο οι περιφερόμενοι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί, που τους έλκει πάντα η εξουσία. Προκαλούσαν διαχρονικά το κοινό αίσ Rating: 0

Ήρθαν τα άγρια…στο Δήμο Πύλης

Ήρθαν τα άγρια…στο Δήμο Πύλης

“Σημαίες ευκαιρίας” λέγονται στο δημόσιο βίο οι περιφερόμενοι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί, που τους έλκει πάντα η εξουσία.

Προκαλούσαν διαχρονικά το κοινό αίσθημα και τη μήνη των παλιών στελεχών με την αλαζονεία και συμπεριφορά τους.

Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται είναι ο όψιμος Νεοδημοκράτης (πριν τρεις μήνες μεταπήδησε από το ΠΑΣΟΚ) κος Χήρας, που η πρώτη του δήλωση ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πύλης, ήταν να σπείρει ζιζάνια στη παράταξη της Δεξιάς που τον φιλοξενεί, αναδεικνύοντας τη δήθεν κόντρα μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Μαράβα και Χρ. Μιχαλάκη-Κώστα Αγοραστού.

Ο  Δήμαρχος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η αντιπολιτευτική τακτική του ηττημένου των εκλογών σαφώς και δεν προδιαθέτει για εποικοδομητική κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Αριστερός Ψάλτης

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή