Ήρθε ο Φορτούνης junior – Γάμος και βάφτιση στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Μπαμπάς έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Φορτούνης. Η σύζυγος του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Ιωάννα Καταραχιά, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους Μπαμπάς έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Φορτούνης. Η σύζυγος του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Ιωάννα Καταραχιά, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους Rating: 0

Ήρθε ο Φορτούνης junior – Γάμος και βάφτιση στην Καλαμπάκα

Ήρθε ο Φορτούνης junior – Γάμος και βάφτιση στην Καλαμπάκα
Μπαμπάς έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Φορτούνης. Η σύζυγος του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Ιωάννα Καταραχιά, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους στις 8 Ιουλίου…Ο Φορτούνης junior γεννήθηκε στο μαιευτήριο «Μητέρα» και ο άσος του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στη γέννα, μη λείποντας λεπτό από το πλευρό της συζύγου του καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού.

Η άφιξη του γιου τους ήρθε να δώσει χαρά σε ολόκληρη την οικογένεια του αγαπημένου ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πειραιά, μετά τη θλίψη που είχε επιφέρει η πρόσφατη απώλεια του θείου του.Γάμος και βάφτιση στην ΚαλαμπάκαΟ Κώστας και η Ιωάννα είναι μαζί τρία χρόνια και στις 5 Ιουνίου επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πολιτικό γάμο τους στο δημαρχείο της Καλαμπάκας. «Είμαι της οικογένειας. Πάνω από όλα η οικογένεια με παιδιά», είχε δηλώσει ο Κ. Φορτούνης σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Η όμορφη σύντροφός του, εκτός από συνοδοιπόρος, έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και στην καριέρα του, καθώς τα τελευταία χρόνια ήταν συνεχώς στο πλευρό του, ειδικά τις περιόδους που ο ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί και είχε μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μήνες.

Οι δυο τους, σύμφωνα με πρόσωπα από τον στενό φιλικό κύκλο τους, υπολογίζουν το επόμενο καλοκαίρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μυστήριο σχεδιάζεται να τελεστεί στην Καλαμπάκα, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και η βάφτιση του γιου τους. Κουμπάροι στο θρησκευτικό γάμο τους πρόκειται να είναι παιδικοί φίλοι του ζευγαριού.enikos.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή