Ήταν όλοι τους υπέροχοι! – Mε επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Άριστες εντυπώσεις άφησε για μία ακόμη φορά η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων. Η εορταστική συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων Άριστες εντυπώσεις άφησε για μία ακόμη φορά η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων. Η εορταστική συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων Rating: 0

Ήταν όλοι τους υπέροχοι! – Mε επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων

Ήταν όλοι τους υπέροχοι! – Mε επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων

Άριστες εντυπώσεις άφησε για μία ακόμη φορά η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων. Η εορταστική συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ιδρύθηκε από το Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Τρικάλων με την υποστήριξη του Δήμου τον Φεβρουάριο του 2014. Διανύει την έκτη περίοδο λειτουργίας της και εμφανίζεται ανανεωμένη με νέα μέλη και περιλαμβάνει συνολικά 40 περίπου νέους, μαθητές – σπουδαστές μουσικής από ωδεία, μουσικές σχολές και μουσικά σχολεία της πόλης και της περιφέρειας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή