Ίδωμεν …. Reviewed by Momizat on . Με την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό άνοιξε και στα Τρίκαλα η συζήτηση για την στελέχωση διαφόρων οργανισμών με ανθρώπους οι οποίοι είναι φίλα προσκείμενοι στη νέ Με την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό άνοιξε και στα Τρίκαλα η συζήτηση για την στελέχωση διαφόρων οργανισμών με ανθρώπους οι οποίοι είναι φίλα προσκείμενοι στη νέ Rating: 0

Ίδωμεν ….

Vouleytes

Με την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό άνοιξε και στα Τρίκαλα η συζήτηση για την στελέχωση διαφόρων οργανισμών με ανθρώπους οι οποίοι είναι φίλα προσκείμενοι στη νέα κυβέρνηση.

Εδώ είναι και ο μεγάλος προβληματισμός των τριών τοπικών βουλευτών οι οποίοι αν υποκύψουν στους όποιους πειρασμούς , θα φανεί πως και η νέα κυβέρνηση ”πατάει” στα χνάρια των παλαιότερων, που ”βουτούσαν” στην κομματική επετηρίδα, για να διορίζουν τα δικά τους παιδιά.

Έτσι, άνθρωποι με κομματικές περγαμηνές αν αξιοποιηθούν και στελεχώσουν καίριες θέσεις θα θριαμβεύσει η γενικευμένη μικροκομματική αντίληψη που ήθελε πολιτευτές που δεν κατάφεραν να εκλεγούν ή είχαν μεταπηδήσει από το ένα κόμμα στο άλλο να καταλαμβάνουν σημαντικούς τομείς.

Επειδή όμως είθισται οι βουλευτές της κυβέρνησης να παίρνουν θέση, αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποια στάση θα κρατήσoυν και οι οποίοι βέβαια για χίλιους λόγους θα ήθελαν ανθρώπους της αρεσκείας τους να στελεχώνουν το δημόσιο τομέα . Ίδωμεν …

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή