«Αέρας» …Ευρώπης στα Τρίκαλα – Οδός Απόλλωνος , ο πεζόδρομος με τις αιωρούμενες ομπρέλες Reviewed by Momizat on . Ένα  όμορφο τρόπο, βρήκαν 42  καταστηματάρχες  της οδού  «Απόλλωνος» στα Τρίκαλα για να στολίσουν τον περιβάλλοντα χώρο. Συγκεκριμένα με την πολεοδομική έγκριση Ένα  όμορφο τρόπο, βρήκαν 42  καταστηματάρχες  της οδού  «Απόλλωνος» στα Τρίκαλα για να στολίσουν τον περιβάλλοντα χώρο. Συγκεκριμένα με την πολεοδομική έγκριση Rating: 0

«Αέρας» …Ευρώπης στα Τρίκαλα – Οδός Απόλλωνος , ο πεζόδρομος με τις αιωρούμενες ομπρέλες

«Αέρας» …Ευρώπης στα Τρίκαλα – Οδός Απόλλωνος ,  ο πεζόδρομος με τις αιωρούμενες ομπρέλες

Ένα  όμορφο τρόπο, βρήκαν 42  καταστηματάρχες  της οδού  «Απόλλωνος» στα Τρίκαλα για να στολίσουν τον περιβάλλοντα χώρο.

Συγκεκριμένα με την πολεοδομική έγκριση του Δήμου,  με φαντασία και με δικά τους έξοδα ξεκινούν  την διακόσμηση [ παρόμοια ] που βλέπετε στη φωτογραφία, με τις αιωρούμενες πολύχρωμες ομπρέλες που το βράδυ θα γίνονται φωτιστικά καθώς θα τοποθετηθούν και λαμπτήρες.

Μια ενέργεια που ήδη συζητείται θετικά στα Τρίκαλα και θα ήταν ευχής έργο να βρει μιμητές που θα ομορφύνουν και το χώρο που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και την πόλη.

Η κατασκευή  να το σημειώσουμε, δεν θα έχει εορταστικό χαρακτήρα αλλά μόνιμο και οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντός των προσεχών ημερών. 

 

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή