"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

38.1 C
Trikala

Αβραμόπουλος: «Με δύο Τρικαλινούς Υπουργούς σίγουρα θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η παρουσία δύο Τρικαλινών Υπουργών στο νέο κυβερνητικό σχήμα αναμφισβήτητα είναι μια ευτυχής συγκυρία, για να βοηθηθεί ο Δήμος Μετεώρων στο μέγιστο βαθμό τούς επόμενους μήνες, και αυτό είναι εύκολα αντιληπτό για όλους, μια και γενικά σπάνια συμβαίνει, και στον νομό μας συμβαίνει για πρώτη φορά.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτή την ευτυχή συγκυρία σήμερα στην παρουσίαση του νέου λογότυπου της «Δύναμης Ευθύνης», καθώς η βοήθεια των δύο Υπουργών μπορεί να πάει τον Δήμο Μετεώρων άλματα μπροστά, και μάλιστα σε σημείο που να καλυφθεί το χαμένο έδαφος τετραετιών.

Αυτό το πιστεύει ακράδαντα ο κ. Αβραμόπουλος, και πώς να μην το πιστεύει άλλωστε, αφού είναι σε θέση οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσει πράγματα και θαύματα για την πόλη και τα χωριά μας από τους δύο Υπουργούς, και να έχει κάθε πρότασή του την καλύτερη δυνατή προώθηση.

Γι’ αυτό άλλωστε θα έχει έτοιμες τις προτάσεις για τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για έναν δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, και θα τις καταθέσει προς υλοποίηση τις πρώτες μέρες της διοίκησης του δήμου, εφόσον ο λαός τον εκλέξει ως τον επόμενο Δήμαρχο Μετεώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης