Αγανάκτηση από ΠαΣοΚ Τρικάλων για τις αποζημιώσεις Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, κλιμάκιο του ΠαΣοΚ Τρικάλων επισκέφτηκε τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί ενάμιση Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, κλιμάκιο του ΠαΣοΚ Τρικάλων επισκέφτηκε τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί ενάμιση Rating: 0

Αγανάκτηση από ΠαΣοΚ Τρικάλων για τις αποζημιώσεις

Αγανάκτηση από ΠαΣοΚ Τρικάλων για τις αποζημιώσεις

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, κλιμάκιο του ΠαΣοΚ Τρικάλων επισκέφτηκε τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί ενάμιση μήνα μετά την καταστροφική υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού. Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο κτίριο του πολιτιστικού συλλόγου Βαλομανδρίου, η συντονιστική επιτροπή των κατοίκων εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και συζητήθηκαν από κοινού οι τρόποι αντιμετώπισής τους.

Ως ΝΕ ΠαΣοΚ Τρικάλων εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την καθυστέρηση καταβολής της αποζημίωσης των πληγέντων νοικοκυριών και συνεχίζουμε να πιέζουμε αδιαλείπτως τους αρμόδιους φορείς της ευρύτερης δημόσιας διοίκησης για την άμεση ανακούφιση των κατοίκων.

ΝΕ ΠαΣοΚ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή