"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Αγανάκτηση για τη μη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση του Σ.Ο.Χ.Τ. για το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου – Την αγανάκτηση τους εκφράζουν οι εκπρόσωποι της Ακαδημίας Χιονοδρομίας όχι μόνο για τη λειτουργία των λιφτ στο Χιονοδρομικό Κέντρο αλλά και για το γεγονός ότι επίσημη ενημέρωση δεν έχουν λάβει από τη δημοτική αρχή.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης :

Δυστυχώς, όπως φαίνεται, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Πύλης, το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου πιθανόν δεν θα τεθεί σε λειτουργία την  φετινή σεζόν.

Για τον λόγο αυτό η Ακαδημία Χιονοδρομίας του Συλλόγου μας είναι αναγκασμένη να προγραμματίσει τις προπονήσεις σε άλλα χιονοδρομικά κέντρα.

Τέλος ο Σύλλογός μας (Σ.Ο.Χ.Τ.) ο οποίος έχει συμβάλλει όσο κανένας άλλος σύλλογος στην δημιουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου εκφράζει την λύπη του για την έκβαση αυτή των πραγμάτων και την ελπίδα πως όποια προβλήματα θα επιλυθούν σύντομα.

Ο Σύλλογός μας ήταν και θα είναι πάντα διαθέσιμος, όπως απαρχής λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου να συμβάλλει ως αρωγός και πάντα εθελοντικά σε οτιδήποτε αφορά το Χιονοδρομικό μας Κέντρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης