Αγανάκτηση κατοίκων της οδού Φιλελλήνων Reviewed by Momizat on . Την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στην αλάνα στην περιοχή της ΔΕΗ, εκφράζουν οι κάτοικοι της οδού Φιλελλήνων που ζητούν: Την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ της ε Την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στην αλάνα στην περιοχή της ΔΕΗ, εκφράζουν οι κάτοικοι της οδού Φιλελλήνων που ζητούν: Την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ της ε Rating: 0

Αγανάκτηση κατοίκων της οδού Φιλελλήνων

Αγανάκτηση κατοίκων της οδού Φιλελλήνων

Την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στην αλάνα στην περιοχή της ΔΕΗ, εκφράζουν οι κάτοικοι της οδού Φιλελλήνων που ζητούν:

  1. Την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ της εισόδου αυτοκινήτων στην αλάνα από το σημείο όπου πάει να κατασκευαστεί. Θα δημιουργηθεί ΧΑΟΣ (ειδικά τις Δευτέρες λόγω Λαϊκής Αγοράς), γιατί η Φιλελλήνων είναι μονόδρομος και ο διπλανός δρόμος είναι πεζόδρομος.
  2. Τον έλεγχο της στατικότητας των δένδρων, καθώς έχουν επιβαρυνθεί από τον αριθμό αυτοκινήτων (Ι.Χ., αγροτικά, ημιφορτηγά, τροχόσπιτα) που χρησιμοποιούν την αλάνα ως χώρο στάθμευσης και επιβαρύνουν με την είσοδο-έξοδό τους το ριζικό σύστημα των δένδρων. Λόγω της αυξημένης κίνησης των οχημάτων έχει χαθεί το χώμα που κάλυπτε τις ρίζες, οι ρίζες βρέθηκαν στην επιφάνεια και φοβόμαστε για την ασφάλειά μας και αλλά και για τα ίδια τα δέντρα.
  3. Με την κατασκευή της εισόδου στο σημείο μόνο λακκούβες και λάσπη θα έχουμε τον χειμώνα, λακκούβες και σκόνη το καλοκαίρι μπροστά στα σπίτια μας! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή