Αγαπητέ μας Αλκιβιάδη καλό σου ταξίδι Reviewed by Momizat on . ΈΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!! Σε αγύριστο ταξίδι έφυγε για πάντα ο 90χρονος Αλκιβιάδης Παπαναστασίου (Άλκης Παπαναστάσης). Η κηδεία του έγινε σήμερα, 11 Ιουλίου 2017 και ώ ΈΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!! Σε αγύριστο ταξίδι έφυγε για πάντα ο 90χρονος Αλκιβιάδης Παπαναστασίου (Άλκης Παπαναστάσης). Η κηδεία του έγινε σήμερα, 11 Ιουλίου 2017 και ώ Rating: 0

Αγαπητέ μας Αλκιβιάδη καλό σου ταξίδι

Αγαπητέ μας Αλκιβιάδη καλό σου ταξίδι

ΈΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!! Σε αγύριστο ταξίδι έφυγε για πάντα ο 90χρονος Αλκιβιάδης Παπαναστασίου (Άλκης Παπαναστάσης). Η κηδεία του έγινε σήμερα, 11 Ιουλίου 2017 και ώρα 10,00 π. μ. από τον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εκεί προσήλθε μεγάλο πλήθος συγγενών, και φίλων για το ύστατο χαίρε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παπαναστασίου Αλκιβιάδης

Ο Αλκιβιάδης ευτύχισε, με την εκλεκτή γυναίκα του Ρόρα, να χαρεί παιδιά και εγγόνια και έφυγε από τον κόσμο μας ευχάριστημένος παρά την προ του τέλους της ζωής του δοκιμασία. Ο Άλκης ήταν ένας ωραίος άνθρωπος, εργατικός και αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Στη μακραίωνη πορεία του επαγγέλματος του έδειξε τον πραγματικό του εαυτό ικανοποιώντας το πολυποίκιλο πελατολόγιο με τον καλύτερο τρόπο γεγονός που εκτιμήθηκε δεόντως από όλους και ιδιαίτερα από τον μαθητόκοσμο και τους ανθρώπους του πνεύματος και της διανόησης. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Άλκης Παπαναστασίου υπήρξε ένα χαρισματικό άτομο που θα φιγουράρει πάντα στη σκέψη μου για τη λεβεντιά του, το ακέραιο του χαρακτήρα του και την ιδιαίτερη αγάπη στους συνανθρώπους του. Αγαπητέ μας Αλκιβιάδη καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα και ο Θεός να σε έχει καλά εκεί ψηλά στους Ουρανούς!!

Φωτογραφία του Papapolykarpos Christos.

Παπαπολύκαρπος Χρήστος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή