"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Αγγλικά και στο νηπιαγωγείο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την εκμάθηση αγγλικών από το νηπιαγωγείο προβλέπει η τροπολογία που κατέθεσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, που μεταξύ άλλων προβλέπει τη σύσταση 721 οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με μεταφορά ισάριθμων θέσεων από τη Δευτεροβάθμια.

Συγκεκριμένα προβλέπεται η υλοποίηση δράσης για τη δημιουργική ενασχόληση των μαθητών με την αγγλική γλώσσα μέσω της οργάνωσης και υλοποίησης δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές αλληλοεπιδρούν με έναν εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ06 Αγγλικής Φιλολογίας παρουσία του νηπιαγωγού.

«Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται ύστερα από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ορίζεται η διάρκεια ενασχόλησης των μαθητών με την αγγλική γλώσσα και ρυθμίζεται κάθε θέμα σχετικό με την εφαρμογή του προγράμματος συμπεριλαμβανομένων της οργάνωσης και υλοποίησης σχετικών επιμορφωτικών και υποστηρικτικών δραστηριοτήτων», αναφέρεται σχετικά.

Με την ίδια τροπολογία προβλέπεται η εισαγωγή εργαστηρίων δεξιοτήτων  στο πρόγραμμα σπουδών και στο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των σχολείων από το νηπιαγωγείο, το δημοτικό και το γυμνάσιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης