Αγιασμός στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ Reviewed by Momizat on . Η Α΄ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Η Α΄ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Rating: 0

Αγιασμός στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Αγιασμός στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Η Α΄ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης  του Δήμου  Τρικκαίων, πραγματοποίησε την Παρασκευή 22/09/2017 και ώρα 10:30΄π.μ τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό του για τους γονείς και τα παιδιά τους.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος ανακοίνωσε την αγορά αυτοκινήτου μεγαλύτερης χωρητικότητας για τη μεταφορά των παιδιών.

Στη συνέχεια ευχήθηκε στα Άτομα με Αναπηρίες, στους γονείς και στο προσωπικό του κέντρου, να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά. Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση  με τον Δήμαρχο,. Στην οποία οι γονείς είχαν την ευκαιρία  να εκθέσουν τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους. Η συνάντηση έκλεισε με ευχές για τη νέα χρονιά.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή