Αγοραστός εναντίον…. ποιου στον δεύτερο γύρο; Reviewed by Momizat on . Πάρα πολύ μεγάλη διαφορά φαίνεται πως εξασφαλίζει ο Κώστς Αγοραστός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έναντι... ποιου; Αγνωστο ποιος θα είναι ο αντίπαλός του, βάσει του Πάρα πολύ μεγάλη διαφορά φαίνεται πως εξασφαλίζει ο Κώστς Αγοραστός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έναντι... ποιου; Αγνωστο ποιος θα είναι ο αντίπαλός του, βάσει του Rating: 0

Αγοραστός εναντίον…. ποιου στον δεύτερο γύρο;

Αγοραστός εναντίον…. ποιου στον δεύτερο γύρο;

Πάρα πολύ μεγάλη διαφορά φαίνεται πως εξασφαλίζει ο Κώστς Αγοραστός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έναντι… ποιου;

Αγνωστο ποιος θα είναι ο αντίπαλός του, βάσει του έξιτ πολ της εταιρίς Kappa Research για το Βήμα. Σύμφωνα με αυτό, σήμερα το αποτέλεσμα αναμένεται να διαμορφωθεί ως εξής:

  •     Κώστας Αγοραστός 42,5%
  •     Ηρώ Διώτη 16,9%
  •     Νίκος Τσιλιμίγκας 16,8%

Αυτό σημαίνει ότι θα αναμένουμε μέχρι το πρωί, προκειμένου αν δούμε, ποιος εκ των Ηρώς Διώτη και Ν. Τσιλιμίγκα θα μπουν στον δεύτερο γύρο. Οποιος και να είναι, όμως, α πρέπει αν εξαχσθούν σοβαρά πολιτικά συμπεράσματα, για τρία κόμματα: ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, το καθένα από την πλευρά του, φυσικά.
Για παράδειγμα: το ΠΑΣΟΚ επί της ουσίας δεν στήριξε καθόλου την υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα, με την έννοια ότι ελάχιστα στελέχη του – έως κανένα – δεν εξόρμησαν στη Θεσσαλία.
Εξάλλου, κομματικός μηχανισμός δεν υπάρχει.
Επίσης, για τη ΔΗΜΑΡ, φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρή, σοβαρότατη δυνατότητα, να προωθήσει περισσότερο τις θέσεις της.
Ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι σαφώς πρέπει να αναεθωρήσει, τι κάνει συνολικώς στις οργανώσεις του και ολόκληρη την πολιτική του στη Θεσσαλία.

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή