Αγοραστός: Χωρίς σχέδια εκκένωσης οι δήμοι στη Θεσσαλία Reviewed by Momizat on . Μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός  σημειώνει χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν σχέδια εκκένωσης σε κανέναν Δήμο και αυτ Μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός  σημειώνει χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν σχέδια εκκένωσης σε κανέναν Δήμο και αυτ Rating: 0

Αγοραστός: Χωρίς σχέδια εκκένωσης οι δήμοι στη Θεσσαλία

Αγοραστός: Χωρίς σχέδια εκκένωσης οι δήμοι στη Θεσσαλία

Μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός  σημειώνει χαρακτηριστικά:
«Δεν υπάρχουν σχέδια εκκένωσης σε κανέναν Δήμο και αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα. Τα σχέδια δεν είναι χαρτιά, που ανανεώνουμε κάθε χρόνο. Χρειάζονται ρεαλισμό. Εάν σήμερα πιάσει μια φωτιά στα παράλια της Λάρισας ή στη Σκιάθο ή στην Πορταριά, ο κόσμος θα τρέχει να σωθεί και θα τον ενημερώνουν να πάει σε μια πλατεία, αλλά κανείς δεν θα του πει, γιατί δεν υπάρχει σχέδιο, ποιον δρόμο να ακολουθήσει.
Εάν κινηθεί μόνος του ο καθένας, με στόχο να βγει σε καθαρό σημείο, θα πέσει επάνω σε άλλα σπίτια, που έχουν κλείσει διεξόδους, θα βγει μπροστά σε αποθήκες, σε πλυσταριά, σε φράχτες. Αυτή είναι η κατάσταση της απόλυτης αυθαιρεσίας και της νομιμοποίησής της. Με κάποια χρήματα νομιμοποιείς το αυθαίρετο, που έχτισες, όπου θες και κανείς δεν επιβάλλει τον Νόμο, που λέει ότι γύρω από την αυθαιρεσία, πρέπει να υπάρχουν και δρόμοι και διέξοδοι».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή