Αγράμματοι οι κάτοικοι του Γριζάνου; Reviewed by Momizat on . Πυρ και μανία ο Γιάννης Αναγνώστου με το θέμα που αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Φαρκαδόνας για την Τοπική Κοινότητα Γριζάνου Ποικίλες αντιδράσεις έχει Πυρ και μανία ο Γιάννης Αναγνώστου με το θέμα που αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Φαρκαδόνας για την Τοπική Κοινότητα Γριζάνου Ποικίλες αντιδράσεις έχει Rating: 0

Αγράμματοι οι κάτοικοι του Γριζάνου;

Anagnostou Giannis
Πυρ και μανία ο Γιάννης Αναγνώστου με το θέμα που αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Φαρκαδόνας για την Τοπική Κοινότητα Γριζάνου

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αναφορά της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Φαρκαδόνας για τους κατοίκους του Γριζάνου.

Συγκεκριμένα στην Ενότητα των Τοπικών Κοινοτήτων και στην κατηγορία της Κοινωνικής Υποδομής της Τοπικής Κοινότητας Γριζάνου στον τομέα της εκπαίδευσης αναφέρει η σελίδα ότι, σε μορφωτικό επίπεδο «μόνο ένα μικρό ποσοστό φοιτούν ή είναι απόφοιτοι ή ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης. Οι περισσότεροι έχουν τελειώσει τη στοιχειώδη εκπαίδευση (ή κάποιες τάξεις του Δημοτικού) ή είναι αγράμματοι !

Στην θέα του παρακάτω αναγνώσματος σύμφωνα με πληροφορίες ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Αναγνώστου, είναι έξω φρενών, με τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγω για αναζήτηση ευθυνών για το κείμενο «ντροπή» που βάλλει και προσβάλλει ανυπόστατα την γενέτειρα του.

Grizano

OichaliaNEWS

Αφήστε το σχόλιο σας