Αγρίεψε με τον ΑΟΤ ο Στέφανος Πιάζας Reviewed by Momizat on . Νέος ισχυρός προπονητής στον ΑΟΤ μέχρι να έρθει ο επόμενος. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε την κάπα αλλιώς λένε στο χωριό μου ή με πορδες δεν βάφονται αυγά. Το όλο Νέος ισχυρός προπονητής στον ΑΟΤ μέχρι να έρθει ο επόμενος. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε την κάπα αλλιώς λένε στο χωριό μου ή με πορδες δεν βάφονται αυγά. Το όλο Rating: 0

Αγρίεψε με τον ΑΟΤ ο Στέφανος Πιάζας

Αγρίεψε με τον ΑΟΤ ο Στέφανος Πιάζας

Νέος ισχυρός προπονητής στον ΑΟΤ μέχρι να έρθει ο επόμενος. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε την κάπα αλλιώς λένε στο χωριό μου ή με πορδες δεν βάφονται αυγά.

Το όλο στήσιμο της ομάδας μέχρι τώρα και η απαράδεκτη εικόνα είναι καθαρά φταίξιμο της διοίκησης και όχι του εκάστοτε προπονητή και των παιχτών. Ή διοίκηση είχε όλα τα ατού υπέρ της να φτιάξει μια ομάδα μοντέλο γιατί ήταν μια ομάδα μέσα στις 7 από τίς 38 που έχουν αδειοδότηση και για αυτό τίς αξίζουν συγχαρητήρια.

Από εκεί και ύστερα δεν εκμεταλευτηκε αυτό το προτέρημα να φέρει καταρχάς ένα προπονητή εγνωσμένης αξίας που αυτός θα ήταν καί υπεύθυνος για τις μεταγραφές .

Έστω και την τελευταία στιγμή εάν δεν γίνουν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ δεν θα φταίει ούτε ό προπονητής ούτε οι παίκτες που διάλεξαν εκτός μερικών.Ακομη πρέπει νά έχουν και μια ομάδα Κ 19 ή οποία δεν υπάρχει.

Με όλα αυτά πώς θα έχουν την απαίτηση να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να υπάρξουν χορηγοί για αυτήν την εικόνα της ομάδας πού υπάρχει.

  • O Στέφανος Πιάζας είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή