Αγριεύουν με τον Αγοραστό οι Τρικαλινοί – “Εκκωφαντική” σιωπή από Μιχαλάκη – Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι τελευταίες ανακοινώσεις του Κώστα Αγοραστού σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης υπέρ των νομών Λάρισας και Μαγνησίας . Και καλά Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι τελευταίες ανακοινώσεις του Κώστα Αγοραστού σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης υπέρ των νομών Λάρισας και Μαγνησίας . Και καλά Rating: 0

Αγριεύουν με τον Αγοραστό οι Τρικαλινοί – “Εκκωφαντική” σιωπή από Μιχαλάκη – Παπαστεργίου

Αγριεύουν με τον Αγοραστό οι Τρικαλινοί – “Εκκωφαντική” σιωπή από Μιχαλάκη – Παπαστεργίου

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι τελευταίες ανακοινώσεις του Κώστα Αγοραστού σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης υπέρ των νομών Λάρισας και Μαγνησίας .

Και καλά έκανε . 

Ξέχασε όμως τα Τρίκαλα τα οποία εμφανίζονται “ριγμένα” στην αρένα του ανταγωνισμού … μεταξύ των πόλεων . 

Πρόκειται για έργα ιδιαίτερης σημασίας που θα βελτιώσουν την εικόνα των δύο πόλεων και αφορούν προγράμματα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ περίπου .

«Εμείς μιλάμε με έργα. Διότι μόνον τα έργα λένε πάντα την αλήθεια. Όχι τα λόγια» τονίζει σε αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του  ο κ. Αγοραστός με τη διαφορά ότι ο νομός Τρικάλων δεν συμπεριλαμβάνεται πουθενά.

Αυτό προκαλεί αντιδράσεις από Τρικαλινούς περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους καθώς και από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας .

Να σημειωθεί πάντως η “εκκωφαντική” σιωπή επί του θέματος από τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου . 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή