Αγροτικό συλλαλητήριο στον Τύρναβο Reviewed by Momizat on .   Σε δυναμικές κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ στους δρόμους, προχωρούν οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου δηλώνοντας με έμφαση προς την κυβ   Σε δυναμικές κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ στους δρόμους, προχωρούν οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου δηλώνοντας με έμφαση προς την κυβ Rating: 0

Αγροτικό συλλαλητήριο στον Τύρναβο

Αγροτικό συλλαλητήριο στον Τύρναβο

 

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ στους δρόμους, προχωρούν οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου δηλώνοντας με έμφαση προς την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ότι «το ποτήρι ξεχείλισε, όπως και η αγανάκτηση των αγροτών». 

Οι αγρότες θα βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι με την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Οι αγρότες του Τυρνάβου ζητούν:

– Την κατάργηση του φόρου στο κρασί.

– Να παραμείνει το καθεστώς των διήμερων στο χύμα τσίπουρο

– Να δοθούν δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ στους πληγέντες αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου για όλες τις καταστροφές που υπέστησαν στις καλλιέργειές τους από φυσικά αίτια, όπως παγετός, χαλαζοπτώσεις, ανεμοθύελλες κ.λπ.

Το επόμενο διάστημα μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου στελέχη της ΕΟΑΣΝΛ και των αγροτικών συλλόγων θα έχουν καθημερινές επαφές με αγρότες στις πόλεις και τα χωριά του Δήμου Τυρνάβου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή