"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

«Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο»

lafarm

Σχετικά άρθρα

thanasis Papakonstantinou

Σχετικά πρόσφατα παίξαμε στην Καβάλα, όπου, χωρίς να φέρουμε ευθύνη, δεν μπόρεσε ο κόσμος να ικανοποιηθεί, όπως θα έπρεπε.

Επειδή δεν μ’ αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες, αποφάσισα, με δικά μου έξοδα, να ξανακάνω μιά εμφάνιση, με ελεύθερη είσοδο, στο κινηματοθέατρο ΟΣΚΑΡ της Καβάλας την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 20:30, για να έρθουν όσοι θεώρησαν τον εαυτό τους αδικημένο.

Και τώρα το πιό σημαντικό. Εδώ και χρόνια απολαμβάνω τη συντροφικότητα των σκύλων και τη διδαχή της ανιδιοτελούς αγάπης που προσφέρουν. Έτσι, με σπαραγμό βλέπω, στα ταξίδια μου, τις εκατόμβες ανύποπτων ζώων πάνω στην άσφαλτο αλλά και την σκληρή διαβίωση των αδέσποτων.

Η φοβερή φράση «Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο» από το ποίημα του Τριστάν Κορμπιέ θα με συνοδεύει για πάντα. Δεν παραβλέπω τη δοκιμασία των συνανθρώπων μου, όποτε και όπως μπορώ συμπαρίσταμαι. Αλλά εδώ και καιρό θέλω να κάνω και κάτι για τα αδέσποτα, που υφίστανται εξ ίσου τις συνέπειες της μεγάλης κρίσης που μας ταλανίζει.

Έτσι, παρακαλώ θερμά όλες τις φίλες και τους φίλους που θα έρθουν να μας ακούσουν στην Καβάλα, αν ευχαριστηθούν τη βραδιά, να προσφέρουν-σαν αντίδωρο- μια μικρή οικονομική ενίσχυση για τα αδέσποτα της περιοχής. Έχω έρθει σε επαφή με φιλόζωους Καβαλιώτες ,που θα βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση.
Θανάσης Παπακωνσταντίνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης