Αγωγή 1,5 εκ. ευρώ στην ΑΓΕΤ από τον Αχ. Μπέο! Reviewed by Momizat on . Την άσκηση αγωγής ύψους 1,5 εκ. ευρώ θα εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, εννέα μήνες μετά το σόου του Αχιλλέα Μπέου έξω από τα Δικαστήρια Βόλου. Την άσκηση αγωγής ύψους 1,5 εκ. ευρώ θα εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, εννέα μήνες μετά το σόου του Αχιλλέα Μπέου έξω από τα Δικαστήρια Βόλου. Rating: 0

Αγωγή 1,5 εκ. ευρώ στην ΑΓΕΤ από τον Αχ. Μπέο!

Αγωγή 1,5 εκ. ευρώ στην ΑΓΕΤ από τον Αχ. Μπέο!

Την άσκηση αγωγής ύψους 1,5 εκ. ευρώ θα εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, εννέα μήνες μετά το σόου του Αχιλλέα Μπέου έξω από τα Δικαστήρια Βόλου. Τον Μάιο του 2018 ο κ. Μπέος προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου είχε δηλώσει στα τοπικά ΜΜΕ ότι κατέθεσε αγωγή και μήνυση κατά της διοίκησης της ΑΓΕΤ Ηρακλής διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 500 εκ. ευρώ για τη μόλυνση που προκαλεί στην ατμόσφαιρα του Βόλου, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι η εταιρία δεν έχει τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για την καύση RDF.

Μετά από πίεση που άσκησαν ΜΜΕ και η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ο Δήμος Βόλου έδωσε στη δημοσιότητα δικόγραφα που ισχυρίζεται ότι αποδεικνύουν ότι όντως κατέθεσε μήνυση και αγωγή, καταγγέλλοντας πολιτική σπέκουλα.

Στην εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας προς την Οικονομική Επιτροπή που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, αναφέρεται ότι ο Δήμος Βόλου θα προχωρήσει στην άσκηση αγωγής( μετά από προφορική εντολή του Αχιλλέα Μπέου τον Μαϊο του 2018) για ηθική βλάβη, που έγκειται στην διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης των δημοτών μας και κατοίκων της πόλης καθώς και της απειλής της υγείας τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή