Αγωνία για 8χρονο κοριτσάκι στο Βόλο – Διασωληνώθηκε ύστερα από αναφυλακτικό σοκ Reviewed by Momizat on . Οι γιατροί του Νοσοκομείου δίνουν μάχη για να κρατήσουν το παιδί στη ζωή. Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου ένα 8χρονο κοριτσάκι μετά από αλλε Οι γιατροί του Νοσοκομείου δίνουν μάχη για να κρατήσουν το παιδί στη ζωή. Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου ένα 8χρονο κοριτσάκι μετά από αλλε Rating: 0

Αγωνία για 8χρονο κοριτσάκι στο Βόλο – Διασωληνώθηκε ύστερα από αναφυλακτικό σοκ

Αγωνία για 8χρονο κοριτσάκι στο Βόλο – Διασωληνώθηκε ύστερα από αναφυλακτικό σοκ

Οι γιατροί του Νοσοκομείου δίνουν μάχη για να κρατήσουν το παιδί στη ζωή.

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου ένα 8χρονο κοριτσάκι μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη. Οι γιατροί του Νοσοκομείου δίνουν μάχη για να κρατήσουν το παιδί στη ζωή, όπως μεταδίδει το taxydromos.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 8χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα το πρωί της Δευτέρας (25/01) στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη αλλεργικό σοκ. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, η 8χρονη διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του παιδιού, ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να προπορεύεται του ασθενοφόρου και να ανοίγει το δρόμο μέχρι το Νοσοκομείο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή