ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΚΟΡΗ΄΄ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016,  θα γίνουν  στη ΄΄ΚΟΡΗ΄΄ Τρικάλων  οι  Αγώνες δρόμου με την επωνυμία, ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΚΟΡΗ΄΄ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016. Οι αγώνες διοργανών Το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016,  θα γίνουν  στη ΄΄ΚΟΡΗ΄΄ Τρικάλων  οι  Αγώνες δρόμου με την επωνυμία, ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΚΟΡΗ΄΄ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016. Οι αγώνες διοργανών Rating: 0

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΚΟΡΗ΄΄ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΚΟΡΗ΄΄ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016,  θα γίνουν  στη ΄΄ΚΟΡΗ΄΄ Τρικάλων  οι  Αγώνες δρόμου με την επωνυμία, ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΚΟΡΗ΄΄ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016.
Οι αγώνες διοργανώνονται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχουν γίνει πλέον θεσμός για το πανέμορφο ορεινό θέρετρο των Τρικάλων, αποτελώντας ένα σημαντικό αθλητικό και συνάμα πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού.
Καλούνται όλοι οι  ενδιαφερόμενοι  να συμμετάσχουν στους Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν σε ηλικιακές κατηγορίες, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την έμπρακτη συνεισφορά τους στην πολιτισμική αναβάθμιση του χωριού .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή