Αγωνιούν και οι τρικαλινοί αρτοποιοί Reviewed by Momizat on . Με αφανισμό απειλούνται τα αρτοποιεία , σε περίπτωση που υιοθετηθεί η έκθεση του ΟΟΣΑ, που ορίζει ότι θα ονομάζονται φούρνοι και οι εγκαταστάσεις περάτωσης έψησ Με αφανισμό απειλούνται τα αρτοποιεία , σε περίπτωση που υιοθετηθεί η έκθεση του ΟΟΣΑ, που ορίζει ότι θα ονομάζονται φούρνοι και οι εγκαταστάσεις περάτωσης έψησ Rating: 0

Αγωνιούν και οι τρικαλινοί αρτοποιοί

Αγωνιούν και οι τρικαλινοί αρτοποιοί

Με αφανισμό απειλούνται τα αρτοποιεία , σε περίπτωση που υιοθετηθεί η έκθεση του ΟΟΣΑ, που ορίζει ότι θα ονομάζονται φούρνοι και οι εγκαταστάσεις περάτωσης έψησης, τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Τρικάλων κ. Πάρις Καλογράνας.

Ως αποτέλεσμα πρόσθεσε, ο καταναλωτής θα παραπλανάται και θα αγοράζει κατεψυγμένο ψωμί, αντί για φρέσκο, το οποίο επιπρόσθετα, σε ποσοστό 85% εισάγεται από ξένες χώρες .

«Θέλουν να γίνει εισαγόμενο το ψωμί. Έχουν βαλθεί να μας εξαφανίσουν», είπε μεταξύ άλλων στην trikkipress.gr ο Πρόεδρος των Αρτοποιών βλέποντας εξυπηρέτηση συμφερόντων μεγάλων αλυσίδων πίσω από τα νέα μέτρα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή