Αγωνιστική Τσικνοπέμπτη με την ΕΡΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Είμαστε στην πρώτη τη γραμμή! Oκτώ μήνες τώρα Εκπέμπουμε, παλεύουμε και ΓΛΕΝΤΑΜΕ Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ συνεχίζουμε τον αγώνα μας οκτώ μήνες τώρα για δημοκρατί Είμαστε στην πρώτη τη γραμμή! Oκτώ μήνες τώρα Εκπέμπουμε, παλεύουμε και ΓΛΕΝΤΑΜΕ Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ συνεχίζουμε τον αγώνα μας οκτώ μήνες τώρα για δημοκρατί Rating: 0

Αγωνιστική Τσικνοπέμπτη με την ΕΡΑ Τρικάλων

Αγωνιστική Τσικνοπέμπτη με την ΕΡΑ Τρικάλων

Είμαστε στην πρώτη τη γραμμή!

Oκτώ μήνες τώρα

Εκπέμπουμε, παλεύουμε και ΓΛΕΝΤΑΜΕ

ert1

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ συνεχίζουμε τον αγώνα μας οκτώ μήνες τώρα για δημοκρατία, ελευθερία, ανεξαρτησία μαζί με την κοινωνία που πεινάει, πονάει, εξαθλιώνεται, με την κοινωνία που αντιστέκεται.

Στην επιχείρηση επιβολής μαύρου από μία κυβέρνηση που δεν βλέπει ανθρώπους αλλά μόνο αριθμούς, εμείς απαντάμε με χρώμα και χαρά.

Η ΕΡΑ στα Τρίκαλα διοργανώνει πάρτυ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, στη Μουσική  Σκηνή  «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ».
Ζωντανή μουσική από ανθρώπους που είναι κοντά μας αυτούς τους οκτώ μήνες, διασκέδαση, συζήτηση. Να βρεθούμε όλοι μαζί, να γλεντήσουμε και να χαρούμε. Γιατί ο αγώνας θέλει χαρά…

Στην «Κεντρική Πλατεία» θα εμφανιστούν ο Αλέξανδρος Κτιστάκης και ο Κώστας Ράγιας καθώς επίσης και ο Βαγγέλης Μπαρμπαρούσης σε ένα πρόγραμμα που θα έχει από ροκ ως ρεμπέτικο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει φαγητό από τους ανθρώπους της ΕΡΤ και αλληλέγγυους, για να το…τσικνίσουμε.
Σας περιμένουμε όλους. Γιατί η υπόθεση της ΕΡΤ δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενούς της. Αφορά τη δημοκρατία, την ελευθερία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή