Αγώνας μνήμης από τους ΕΚΑΒίτες Reviewed by Momizat on . Ποδοσφαιρικός αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του Θανάση Μπακάλη , διασώστη του ΕΚΑΒ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Τ Ποδοσφαιρικός αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του Θανάση Μπακάλη , διασώστη του ΕΚΑΒ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Τ Rating: 0

Αγώνας μνήμης από τους ΕΚΑΒίτες

Αγώνας μνήμης από τους ΕΚΑΒίτες

Ποδοσφαιρικός αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του Θανάση Μπακάλη , διασώστη του ΕΚΑΒ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

Οι συνάδελφοί του από το ΕΚΑΒ Τρικάλων και ΕΚΑΒ Αθήνας έδωσαν το φιλικό παιχνίδι στο στάδιο και έδειξαν ότι δεν ξεχνούν . Η μνήμη του συναδέλφου τους τιμήθηκε με ευλάβεια και συγκίνηση.  Η διοίκηση του ΕΚΑΒ απένειμε τιμητικές πλακέτες στους συναδέλφους. Όπως επίσης και στην οικογένεια του εκλιπόντος, την σύζυγο του Στέλλα και τα τρία του παιδιά, Νίκο, Θωμά και Άννα-Μαρία. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα.

Την παρουσία τους είχαν ο Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης , ο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Λάππας , ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στις πρόσφατες εκλογές και πολιτευτής Στέλιος Λάσκος , ο διεθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Δημήτρης Παπαγγγέλης και αρκετοί Εκαβίτες συνάδελφοι του Θανάση Μπακάλη.

Έγινε και ματσάρα στο γήπεδο καθώς πολλοί  έδειξαν εξαιρετικά ποδοσφαιρικά προσόντα παρά τα χρονάκια τους και είχαμε ντέρμπι.
Τελικά η ομάδα του ΕΚΑΒ Αθηνών νίκησε με σκορ 3-2. Τα γκολ για τους νικητές οι Μπίτσικας, Ζτούπης, Κουσιάνας και για τους Εκαβίτες Τρικάλων σκόραραν οι Βασιλείου και Αποστόλου. Διαιτητής ο Άγγελος  Τέγος από τη Λάρισα επίσης υπάλληλος στο ΕΚΑΒ που ήρθε για τον αγώνα.

ΕΚΑΒ Τρικάλων:Καυκούλας, Ζαρογιάννης, Βράντζας, Τέγας, Λέτσιος, Παιδής, Ρακοβίτης, Βασιλείου, Φιτσιλής, Παλαντζάς, Δήμου, Κουκουσούλης, Αποστόλου, Μπίνας  

ΕΚΑΒ Αθηνών:  Γιαννούσης, Στούμπης, Παλαιολολόγου ,Αστρινάκης, Σάκος, Χίλιαρχος, Μπίτσικας, Κουσιάνας, Σάλης, Μπόμπολης, Γάλλος, Παντιώρας, Ρουσσόπουλος, Παπαδημητρίου.

ekavites

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή