"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Αδιανόητη και μόνο η σκέψη της συμμετοχής του ΑΟ Τρίκαλα στο τοπικό πρωτάθλημα

lafarm

Σχετικά άρθρα

goaltrikala

Η ψυχρολουσία από την απόφαση του Χρήστου Γιαλιά να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον ΑΟ Τρίκαλα έχει προβληματίσει για τα καλά τους κυανέρυθρους φίλους της ομάδας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες για την επόμενη μέρα των Τρικάλων.
Και μόνο η φήμη που έχει κυκλοφορήσει και η οποία αναφέρει πως αν δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος, ο ΑΟΤ θα κατέβει υπό την αιγίδα του ερασιτέχνη στο τοπικό πρωτάθλημα είναι, με βάση το μέγεθος των Τρικάλων, αδιανόητη.
Σίγουρα τα χρέη του Αϊβάζογλου ενδεχομένως να φοβίζουν αλλά στην Γ’Εθνική δεν θα αναλάβει κανένας τις αμαρτίες του Θεσσαλονικιού πρώην ιδιοκτήτη του ΑΟΤ καθώς η κατηγορία λογίζεται ως ερασιτεχνική.
Αν ο κ. Γιαλιάς δεν αναθεωρήσει (σ.σ. δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο προσκήνιο) ο Βαγγέλης Πλεξίδας δεν πεισθεί να βγει μπροστά (σ.σ πληροφορίες αναφέρουν πως γίνεται κάποια προσπάθεια προσέγγισης του) τότε θα πρέπει ο ερασιτέχνης να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Και δεν μιλάμε για παράγοντες βιτρίνας, άγνωστους στην πόλη. Εδώ και καιρό ο Ερασιτέχνης απαρτίζεται από σοβαρούς επιστήμονες και στιβαρούς επιχειρηματίες, ανθρώπους χωρίς φθορά στους φιλάθλους… οι οποίοι κάλλιστα μπορούν να συσπειρώσουν και τον τρικαλινό κόσμο σε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι εάν πάρουν την απόφαση να τρέξουν την ομάδα στη Γ’Εθνική, θα τα καταφέρουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μείνουν μόνοι τους σε αυτή την προσπάθεια.
Η πόλη θα πρέπει να στηρίξει… με έργα, όχι μόνο με λόγια για να μην ξαναδούμε τον ΑΟΤ να παίζει στην σίτα.
Και φυσικά είναι υποχρεωτικό η περιφέρεια και ο δήμος Τρικκαίων να δώσουν την ανάλογη βαρύτητα για το χωράφι του Δημοτικού Σταδίου άσχετα με την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο ΑΟΤ.

ΥΓ. Επειδή η ομάδα θα είναι ερασιτεχνική εννοείται πως θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για να μην υπάρξει τριβή ανάμεσα στον ερασιτέχνη και τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τον ΑΟΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης