Αδικος θάνατος για άνθρωπο του πολιτισμού στον δρόμο προς Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Τραγικό και άδικο τέλος για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την αριστερά και τον πολιτισμό σε όλη του τη ζωή. Ο Σωτήρης Σιώκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡ Τραγικό και άδικο τέλος για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την αριστερά και τον πολιτισμό σε όλη του τη ζωή. Ο Σωτήρης Σιώκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡ Rating: 0

Αδικος θάνατος για άνθρωπο του πολιτισμού στον δρόμο προς Τρίκαλα

Αδικος θάνατος για άνθρωπο του πολιτισμού στον δρόμο προς Τρίκαλα

Τραγικό και άδικο τέλος για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την αριστερά και τον πολιτισμό σε όλη του τη ζωή. Ο Σωτήρης Σιώκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής του τμήματος πολιτισμού, πέθανε σήμερα το πρωί στο τρένο, ερχόμενος στα Τρίκαλα. Θα ήταν ένας εκ των ομιλητών στην προγραμματισμένη για το απόγευμα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση του κόμματος για «Το βιβλίο της κρίσης». Κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζητήθηκε βοήθεια. Το τρένο σταμάτησε και ήρθε ασθενοφόρο, αλλά δεν κατορθώθηκε να γίνει κάτι και διαπστώθηκε ότι ίσως από πνευμανικό οίδημα επήλθε ο θάνατος.

Ο Σωτήρης Σιώκος ήταν παλαιός συνδικαλιστής της Ο.Τ.Ο.Ε. και ενεργό μέλος του κινήματος ειρήνης. Όπως αναφέρει και το left.gr, έδινε καθημερινά τη μάχη για την υπεράσπιση των αξιών του Πολιτισμού και των ζητημάτων που, ιδιαίτερα στις μέρες μας, απασχολούν τους ανθρώπους της Τέχνης και των Γραμμάτων.

Πάλευε έως το τέλος για τη διατήρηση ζωντανής της συλλογικής μνήμης, για τις ιδέες και τις αξίες της Αριστεράς και για έναν πιο δίκαιο, πιο όμορφο κόσμο.

Φυσικά, η απογευματινή εκδήλωση ματαιώνεται.

Η ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

“Συγκλονισμένοι μάθαμε για τον ξαφνικό θάνατο του σ. Σωτήρη Σιώκου” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης (Α΄και Β΄ Νομαρχιακές Επιτροπές) και εκφράζει τα “θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος”.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή