ΑΕΛ: Ανακοίνωσε δυο μεταγραφές και πως δεν φεύγει κανείς Reviewed by Momizat on . Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε χθες το βράδυ η ΑΕΛ με την οποία θέλησε να διαψεύσει το ότι από την ομάδα της Λάρισας θα υπάρξουν το καλοκαίρι αποχωρήσεις καθώς όλοι Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε χθες το βράδυ η ΑΕΛ με την οποία θέλησε να διαψεύσει το ότι από την ομάδα της Λάρισας θα υπάρξουν το καλοκαίρι αποχωρήσεις καθώς όλοι Rating: 0

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε δυο μεταγραφές και πως δεν φεύγει κανείς

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε δυο μεταγραφές και πως δεν φεύγει κανείς

Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε χθες το βράδυ η ΑΕΛ με την οποία θέλησε να διαψεύσει το ότι από την ομάδα της Λάρισας θα υπάρξουν το καλοκαίρι αποχωρήσεις καθώς όλοι οι παίκτες πλην του Ακόστα δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση η ΑΕΛ γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τους Φιλίποβιτς και Στάνκοβιτς και σημειώνει πως είναι σε συζητήσεις με δυο ακόμη ποδοσφαιριστές. Ενώ έκανε γνωστό και πάλι πως ο Φέστα έχει ανανεώσει με την ομάδα της Λάρισας μέχρι το 2021.

Τέλος στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για μια ομάδα που η χρηματιστηριακή της αξία αγγίζει πλέον τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή